Svíčky pro Jana Palacha a Josefa Hlavatého

Místo: náměstí T. G. Masaryka 145/1, Plzeň
Osobnosti: Michal Vozobule

Vážení přátelé,
16. ledna si připomeneme osudový čin studenta FF UK Jana Palacha. V Plzni ho několik dnů poté následoval Josef Hlavatý, který se upálil na dnešním Masarykově náměstí.
Pojďme si jejich činy a odkaz připomenout a uctěme společně památku všech lidí, kteří trpěli v době sovětské okupace.
Sejdeme se společně v den upálení Jana Palacha ve čtvrtek 16. ledna v 17.00 hodin na náměstí T. G. Masaryka v Plzni, kde položíme květiny a zapálíme svíčky. Připojte se k nám a přijďte vzpomenout na Jana Palacha, Josefa Hlavatého a všechny, kteří bojovali za naši svobodu.

Michal Vozobule,
předseda plzeňské TOP 09