Kontakty

Dotazy a připomínky týkající se funkčnosti portálu MY.TOP 09 prosím směřujte na e-mailovou adresu my@top09.cz

Kontakt na celostátní kancelář TOP 09

Michnův palác, budova č. 2
Újezd 450/40
118 00 Praha 1 - Malá Strana

e-mail: info@top09.cz
fax: 255 790 899

Můžete nás navštívit

Po - Pá: 8:00-15:00

Jak se k nám dostanete

Michnův palác je součástí komplexu budov Tyršova domu na Malé Straně, který je sídlem České obce sokolské.

MHD

- metrem A na stanici Malostranská a pak tramvají č. 12, 20, 22 na zastávku Újezd
- metrem B na stanici Národní třída a pak tramvají č. 6, 9 na zastávku Újezd nebo č. 22 na zastávku Hellichova
- metrem B na stanici Anděl a pak tramvají č. 6, 9 na zastávku Újezd nebo č. 12, 20 na zastávku Hellichova

Z ulice Újezd vejděte železnou branou na nádvoří Michnova paláce se sochou Miroslava Tyrše a dejte se doprava ke vchodu do budovy č. 1, kterou projděte. Na dalším nádvoří vejděte do budovy č. 2, kanceláře TOP 09 se nacházejí ve druhém patře.