Podmínky užití

Uživatel komunitního portálu MY.TOP 09 (dále jen „podporovatel“) uděluje správci, politické straně TOP 09 (dále jen "provozovatel"),se sídlem  Újezd 450/40, Praha 1, Identifikační číslo 71339728, zastoupené generálním sekretářem,

souhlas s následujícími podmínkami užití služeb portálu MY.TOP 09:

1. Uživatel používá služby komunitního portálu TOP 09 na vlastní zodpovědnost a souhlasí s tím, že provozovatel neodpovídá za škody způsobené vyšší mocí či událostí, kterou nemůže objektivně ovlivnit, včetně jednání třetích osob. Uživatel nese odpovědnost za důsledky svých činů spojených s užíváním služeb serveru TOP 09 a souhlasí s tím, že služby nebude používat k žádným aktivitám, které jsou nebo by mohly být v rozporu s platnými zákony České republiky a těmito podmínkami.
  2. Provozovatel si vyhrazuje právo jakéhokoliv zásahu do systému vč. přerušení jeho funkčnosti na neomezeně dlouhou dobu bez nutnosti předchozího oznámení uživatelům.
  3. Uživatel prohlašuje, že je občanem České republiky a že dosáhl nejméně věku 15ti let v den registrace na komunitním portálu.
  4. Diskusní fórum a další oblasti serveru neposkytují prostor na skrytou reklamu. Jakkoli je přijatelné a žádoucí se navzájem informovat o aktivitách, výrobcích, službách a řešeních, sdělení o těchto dalších službách ale nesmí mít povahu reklamy pokud tak není potvrzeno s provozovatelem serveru, ale pouze stručné objektivní informace. Příspěvky, které budou obsahovat opakované vkládání propagace dalších služeb, produktů, stran, organizací a firem nad rámec základní informace, bude mít za následek smazání těchto příspěvků.
  5. Registrace uživatele a vkládání osobních údajů je zcela dobrovolné a podléhá ochraně dle zákona 101/2000 Sb. Tyto podmínky jsou specifikovány v sekci Osobní údaje.
  6. Provozovatel nezodpovídá za obsah příspěvků ve fóru a dalších oblastí, umožňujících vstup uživatele. Rovněž nezodpovídá za porušování práv duševního vlastnictví  ani jiných práv ze strany uživatelů. Uživatel je povinen užívat předměty duševního vlastnictví (zejména autorská díla - fotografie, grafiky, videa, apod.) nebo s nimi jinak nakládat vždy v souladu s právy oprávněných osob.
  7. Uživatel se nebude pokoušet přihlásit na komunitní portál jako jiný uživatel, vytvářet na serveru víc než jednu registraci a ani jinak  poškozovat další uživatele nebo jiné osoby. Zjištění takové skutečností bude mít za následek odstranění všech duplicitních uživatelských účtů a zákaz přístupu na komunitní portál.
  8. Uživatel souhlasí s tím, že provozovatel je oprávněn zasílat uživateli služeb e-mailové zprávy, obsahující informace o novinkách, změnách a dalších činnostech souvisejících s aktivitami poskytovatele.
  9. Od uživatelů diskuzí je očekáváno respektování standardu chování Kodexu podporovatele.
  10. Provozovatel má právo ze služby komunitního portálu odstranit nebo omezit uživatelský účet, který odporuje těmto pravidlům, nebo pokud uživatel zneužívá, blokuje, modifikuje či jinak mění jakoukoliv součást služby či se pokouší narušit stabilitu, chod či data služeb.
  11. Provozovatel si vyhrazuje právo kdykoliv změnit podmínky užití služeb komunitního portálu.