Debata: Jak zdravé je české zdravotnictví?

Datum: 15.01.2019 18:00 - 19:00
Místo: Plzeň
Osobnosti: Jiří Dort, Richard Pikner

Zajímá Vás situace v českém zdravotnictví? Pak přijměte pozvání na debatu o české zdravotní péči, které se příští týden v Plzni budou účastnit také naši krajští zastupitelé doc. MUDr. Jiří Dort, Ph.D. a MUDr. Richard Pikner, Ph.D.

Debatu „Jak zdravé je české zdravotnictví?“ pořádá klub Mladých konzervativců v Plzni a koná se v úterý 15. 1. 2019 od 18:00 v budově radnice města Plzně v Petákově sálu (nám. Republiky 1, 301 00  PLZEŇ).

U kulatého stolu účast přislíbili:

doc. PaedDr. Ilona Mauritzová, Ph. D. - emeritní rektorka Západočeské univerzity v Plzni, děkanka Fakulty zdravotnických studií ZČU a poslankyně Parlamentu ČR

Bc. Dagmar Žitníková - předsedkyně Odborového svazu pracovníků ve zdravotnictví ČR

doc. Jiří Dort - lékař, primář neonatologického oddělení FN Plzeň a krajský zastupitel TOP 09 (člen představenstva ČLK Plzeň)

Poprosím Vás zároveň o vyplnění registračního formuláře: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelE0lnfz4l3SjwwHtBVEpFOXI-fu8rNhyxMbnPqw4YFBM8Sw/viewform?fbclid=IwAR0TSVMg85VTgrkhVRvH-s8ripr7NpHn0sDnv0MQ6vUas-RurZ_RuRN-mgs&fbzx=-6700218715764589891, nebo zaslání rezervačního e-mailu na: plzen@konzervativci.cz.

Přijdou

Možná přijdou