Roadshow Vize 2030

Datum: 24.03.2017 14:00 - 17:00
Místo: T. G. Masaryka 1088/24, Karlovy Vary
Osobnosti: Leoš Heger, Markéta Pekarová Adamová, Jiří Růžička, Jaromír Štětina, Marek Ženíšek

Roadshow Vize 2030 se bude konat 24. 3. 2017 od 14 hodin v Grandhotelu Ambassador v Karlových Varech.

Vzpomenete si ještě, co bylo před 13 lety? Vznikl Facebook, mistry Evropy ve fotbalu se stali Řekové a vrátili jsme se do Evropy. A co bude za 13 let?

TOP 09 zveřejnila jako vůbec první politická strana výhled na více než jedno volební období. Nabídli jsme lidem VIZI úspěšné země - České republiky v roce 2030. Nyní chceme o této vizi vést diskuzi, abychom co nejlépe a ve shodě s Vámi připravili kvalitní program pro volby do sněmovny.

Budem velmi rádi, pokud si uděláte čas a setkáte se s námi.

Přijdou

Možná přijdou