seznam chatů

ONLINE CHAT

Chat s Mikim
Mikuláš Kopas

Hostem online chatu MY.TOP 09 bude známý třináctiletý politický komentátor Miki Kopas, který v současnosti otevřeně podporuje TOP 09. Proč si vybral právě TOP 09? Co Miki dělá, když se zrovna nepročítá volebními programy? A jak je vlastně možné, že už ve třinácti letech ví o politice více, než řada starších oprávněných voličů?

Chat již proběhl (27.10.2010 od 13:00)

Archiv on-line diskusí
Martin Uhlíř

Ahoj Miki, v médiích zaznívají názory, že jsi zneužitý v politickém boji. Cítíš se tak? Díky za odpověď.
Mikuláš Kopas 13:04

Mikuláš Kopas

Ne. Kecy kecy a zase kecy. To jsou spekulace.

Ivo Dorotík

Nemyslím si, že byl špatný výsledek ve volbách, přesto si myslím, že v Praze by měl primátorem kandidát TOP09 za všech okolností, protože pan Tůma to zvládne i ve spojení s čertem, ale právě proto oslovujte novou politickou krev a ne staré lidovce, jaký bude směr získání nových členů pro větší základnu strany, kteří dají stabilitu straně, i když se reformy nepodaří plně prosadit.
Mikuláš Kopas 13:00

Mikuláš Kopas

V Praze by měl být jasně pan Tůma primátor. Vyhráli jsme volby. Hlavní podmínka v tomto vyjednávání je žádné lidi z předchozí rady. Co se týká získávání členů - ja myslím, že při svém počtu dohormady i se Starosty kolem pěti tisíc členů, je to méně než ODS, která má šestkrát více, a již má problém s organizací. ODS jde pomalu strašně dolů, osmnáct let tu neměla žádného protivníka, proto je dobře, že vznikla TOP 09. Jak říkal Mirek Topolánek - ODS se začne měnit až přijde o Prahu a to teď nastalo.

Petr Ducháček

Ahoj Miki, viděl jsem tě na očekávání výsledkl voleb v Malostranské Besedě. Jak jsi se tam vlastně dostal? Pozval tě osobně předseda Schwarzenberg? :-)
Mikuláš Kopas 12:54

Mikuláš Kopas

Díky několika novinárům jsem se tam dostal. Nikdo mne nepozval. Přišel jsem sám a zůstal jsem do jedenácté hodiny večerní.

Karel Tesařík

jaký maš email kde by sem ti mohl poslat nakou info ?
Mikuláš Kopas 12:52

kopas1@seznam.cz

Karel Tesařík

Miki jak probíhá tvuj den ?
Mikuláš Kopas 12:52

Mikuláš Kopas

Úplně normálně. Jako den žáka sedmé třídy.