Blog

Sledovat veškeré dění na portálu MY.TOP 09 je v současnosti už nad lidské síly. Abyste si mohli vybírat pouze obsah, který vás opravdu zajímá, spustili jsme jednoduché vyhledávání. S jeho pomocí rychle najdete to, co u nás hledáte.

Vyhledávat můžete v:

  • skupinách,
  • diskusích,
  • akcích,
  • chatech,
  • uživatelích,
  • obsahu webu.

Členům strany TOP 09 je pak k dispozici vyhledávání také ve speciální členské sekci.

Jak hledat

Vyhledávání naleznete v pravém horním rohu stránky. Po klepnutí do pole vyhledávání se rozbalí nabídka, v rámci níž si můžete specifikovat oblasti, v nichž budete (zatržené), nebo naopak nebudete (nezatržené) chtít vyhledávat (pozn. uživatelé a obsah webu jsou do vyhledávání zařazeny automaticky). Do pole tedy zajdete hledaný výraz, vyberte oblasti, ve kterých bude vyhledáváno a stiskněte klávesu Enter nebo tlačítko se symbolem lupy.

Seznam vyhledaných výsledků naleznete na nové stránce.

Kategorie hledání

Podle typu obsahu jsou výsledky odděleny barevnými značkami. Na první pohled tak vidíte, zda je výsledek odkazem vedoucím do diskuse, či zda jde o součást popisku skupiny, akce či jiný typ obsahu.

Pozn. V případě členské sekce mohou být barevné popisky v závislosti na typu nalezeného obsahu kombinovány.

Je-li nalezených výsledků mnoho, je na konci seznamu odkazů zobrazen tzv. „stránkovač“. Pomocí odkazu další nebo přímo čísel stránek se můžete přepínat na další nalezené výsledky.

Pokud je nalezených výsledků příliš mnoho, zkuste hledaný termín úpravou upřesnit nebo vyhledávejte jen v některých kategoriích.