DNES JE ŠŤASTNÝ DEN - PO VÍCE NEŽ 22 LETECH KONČÍ

zakladatel: Pavel Chytil
DNES JE ŠŤASTNÝ DEN - PO VÍCE NEŽ 22 LETECH KONČÍ

CO KONČÍ ? KONČÍ "OPOZIČNÍ" SMLOUVA, NASTÁVÁ SVÁTEK DEMOKRACIE !!! KONEČNĚ BUDOU OD ROKU 1998 1. NEDEFORMOVANÉ VOLBY ? SLÁVA ÚSTAVNÍMU SOUDU ! SLÁVA SENÁTORŮM, KTEŘÍ SE ZACHOVALI STÁTNICKY A S CITEM PRO SPRAVEDLNOST A DEMOKRACII ! JIŽ V ROCE 2017. S CITEM PRO TU OPRAVDOVOU DEMOKRACII, NEPROSPĚCHÁŘSKOU, NEDISKRIMINAČNÍ, NENADŘAZENOU VĚTŠÍM ? ANO. STÁVÁ SE NÁŠ STÁT JIŽ DOSPĚLEJŠÍM DEMOKRATEM. SOUDY FUNGUJÍ, NEBOJÍ SE, JSOU PŘECI TAKÉ SOUČÁSTÍ A OBRANOU DEMOKRACIE. VÁCLAV HAVEL BY MĚL RADOST. A CO NA DNEŠNÍ ZPRÁVU ŘÍKAJÍ POLITICI ? MAJÍ TAKY RADOST ? A KTEŘÍ TO JSOU ? A KTEŘÍ NEMAJÍ RADOST A RADĚJI BY SE VRÁTILI KE STARÝM POŘÁDKŮM ? ALE TO HLAVNÍ JE : PŘED KTERÝ ? PŘED ROK 2021 ? PŘED ROK 2020 ? PŘED ROK 1998 ? PŘED ROK 1989 ? PŘED ROK 1968 ? PŘED ROK 1950 ? PŘED ROK 1948 ? NEBO AŽ PŘED ROK 1918 ? KDO VÍ .... KAŽDOPÁDNĚ ROK 2021 VEJDE DO DĚJIN VOLEBNÍHO SYSTÉMU V ČESKU. A TO JE DOBŘE. MOC DOBŘE, NEMYSLÍTE SNAD ? CO VY NA TO ?  3.2.2021 JE ŠŤASTNÝM DNEM ! NEBO NE ? DOMLUVÍME SE ?  NEBO LIDÉ UŽ ZAPOMNĚLI ? ZAPOMNĚLI SNAD LIDÉ PROČ V ROCE 1989 CHTĚLI CINKAT KLÍČEMA NA NÁMĚSTÍCH A RŮZNÝCH MÍSTECH NAŠÍ ZEMĚ ? NA MÍTINCÍCH ? NA DEMONSTRACÍCH PROTI TOTALITĚ ?