VOLBA PŘEDSEDY TOP09

zakladatel: Hynek Jeřábek
VOLBA PŘEDSEDY TOP09

Milé kolegyně a kolegové, budu bedlivě sledovat přímý přenos sněmu, zejména projevy obou kandidátů a projev čestného předsedy TOP09 pana Karla Schwarzenberga. Prosím, a to prosím zejména všechny delegáty, nezapomeňte, že TOP09 je konzervativní strana, jako taková vznikla a její/naše desatero to jasně říká. Volte tedy předsedu, který zastává konzervativní názory a má konzervativní program. Liberálové naši stranu budou volit i tak, ale konzervativci by neměli koho volit. Pro mne je představitelem konzervativního programu Tomáš Czernin, pokračovatel programu Karla Schwarzenberga a ne Jiřího Pospíšila. Přeji úspěch  jednání sněmu. Prof. Hynek Jeřábek, člen TOP09 od roku 2010, Středočeský kraj, MO Hostivice