Kdy nepořádat diskuse pro veřejnost?!

zakladatel: Petr Novotnak
Kdy nepořádat diskuse pro veřejnost?!

Velice mě potěšilo, že jsem byl pozván k debatě o důchodové reformě do Brna, kde to mám relativně blízko, těšil jsem že si okořením víkendový nebo i všední podvečer, dozvím se něco nového a případně se zapojím do diskuse.

Těšil jsem se až do té doby, kdy jsem dočetl k datu a času konání akce: úterý 9:30 jsem většinou v práci.

Opravdu si někdo myslí, že uspořádat veřejnou diskusi je nejlepší v pracovní den dopoledne? Nebo jde především o to, aby jim do té diskuse nikdo raději moc nekecal? Nejspíš je to prostě jen proto, že oni jsou v té době také v práci a je jim jedno jestli ve sněmovně v Praze nebo výletě v Brně, o víkendu kvůli nám přece nebudou dělt přesčas. :-(

Co Vy na to? Kdy je vhodná doba, pro pořádání veřejných debat?