Nejsme pravice, nejsme levice

zakladatel: Petr Novotnak
Nejsme pravice, nejsme levice

Pokud se má strana přiblížit lidem, musí se distancovat od tohoto přežitého a dost hloupého dělení společnosti. Jestliže levice je komunismus a pravice NSDAP, pak je doklad o hlouposti tohoto rozdělení, už to, že se jejich politický program na 90 % shodoval.

Upozadnil bych i slovo konzervativní, konzerva je stav, který se nemění a když, tak vzniká botulotoxin...

Slovo liberální je myslím nejvodnější, jen by se měli lidi dozvědět, že to znamená sovobou, volnost.

Pravda a láska je už trochu profláknutá, na právo už tady nikdo nevěří, protže to často vypadá, že právo se dělá na objednávku, přesto by mělo být jasné, že chceme hrát fér.

A "hrát fér" by měla být podstata dlouhodobě funkční "liberální" strany i lidské společnosti.

Byl bych pro, prezentovat TOP09 jako stranu "férovou a liberální", zvláště po férové kampani pana Schwarzenberga oproti neférové kampani pana Zemana, je tento rozdíl a tato potřeba ve společnsti velice vidět a lidi si ji uvědomují. Dalo by se na tom dost získat. Proto bych tento rozdíl pěstoval nejen do voleb, ale pokud možno i po nich :-).