Podporujte

Proč podporovat?

Diskuze je základním stavebním kamenem úspěšné politiky. Abychom politiku mohli dělat způsobem, kterým nezklameme vaši důvěru v nás vloženou, chceme znát vaše názory, řešení a otázky. Chceme s vámi intenzivně komunikovat a chceme, aby vládní i mimovládní, celostátní i krajské výsledky byly naším společným úspěchem. Proto uvítáme, když budete s námi, když nás veřejně podpoříte.

Jak to můžete udělat? Připravili jsme pro vás několik jednoduchých možností a oceníme, pokud jednu nebo všechny využijete. Každá snaha se počítá a každý hlas může být rozhodující!

Některé aktivity jsou pro Vás snadno přístupné on-line, neméně snadno máte možnost získat naše tištěné propagační materiály. Prvním krokem ke snadné a přímé komunikaci s námi je registrace mezi podporovatele. Zkuste vyplnit náš dotazník a zapojte se do utváření TOP 09.

Co dělá podporovatel?

Jak moc se chce podporovatel do dění ve straně zapojit, závisí jen na něm samotném. Vítáme podporovatele, kteří s námi budou diskutovat na fórech portálu MY.TOP 09, stejně jako podporovatele, kteří se zapojí do přípravy materiálů a třídění názorů pro prosazování správné politiky TOP 09.

Podporovatelem se může stát každý. Připravili jsme celou škálu možností, jak nám můžete jednoduše pomoci, počínaje fanouškovstvím na Facebooku a konče třeba podporou při kampaních.

Podporovatelé jsou ti, kteří neváhají investovat svoji energii do dobré věci. Bez nich bychom nikdy nemohli dosáhnout úspěchu.

Vážíme si každého, kdo nás podpoří, a každé ruky, která nám pomůže. Děkujeme!