Podporujte

Jak podpořit na internetu?

Jedním z hlavních podporovatelských kanálů TOP 09 je internet. Proto existuje hned několik způsobů, jak nás na internetu můžete podpořit. Vyberte si některý ze způsobů internetové podpory, a pokud o politiku TOP 09 projeví zájem i někdo z vašich známých, řekněte mu o MY.TOP 09 a dalších online kanálech, jejichž prostřednictvím komunikujeme se svými podporovateli.

MY.TOP 09

Registrací na portálu MY.TOP 09 získáte nejen možnost diskutovat s ostatními podporovateli a představiteli TOP 09 o tom, jaká by politika TOP 09 měla být, ale zároveň se stáváte součástí komunity, které není lhostejný osud této země.

Členy portálu MY.TOP 09 jsou nejen podporovatelé, ale také představitelé TOP 09. Rádi bychom proto, aby se stal komunikačním kanálem mezi všemi, kteří se s názory TOP 09 ztotožňují. MY.TOP 09 prošel řadou změn a vylepšení a je nejen nástrojem pro naši práci, ale i organizačním nástrojem pro kampaň. Slouží také k tomu, abychom se poznali a mohli pracovat efektivně. Zkuste vyplnit náš dotazník a zapojte se do utváření TOP 09.

Bannery

Abychom o naší politice informovali co nejvíce lidí, potřebujeme je navést na náš hlavní informační zdroj – webové stránky www.top09.cz. Provozujete-li webové stránky nebo blog, budeme rádi, když si přidáte některý z bannerů nebo sociálních prvků, které nabízíme.

Komentáře na blogu

Pokud jste psavci a publikujete texty na vlastním blogu nebo webových stránkách, budeme rádi, pokud napíšete o TOP 09 krátký článek a odkážete v něm na naše webové stránky. Abyste to měli jednodušší, doporučujeme vám sekci Fakta a argumenty, kde bezpochyby najdete řadu témat, která vás inspirují a o kterých můžete napsat:

Proč podporuji TOP 09.

Proč si myslím, že Karel Schwarzenberg může změnit českou politickou scénu.

Jak vnímám reformy, jak se dotkly mého života a mého okolí.

Nebo se vyjádřete k jakékoli části našich programových východisek nebo programu, se kterým jsme do politiky šli.

Podpořte nás na Facebooku

Žijete sociálními sítěmi? Podpořte nás na Facebooku a budete mít neustále aktuální informace o dění v TOP 09 na dosah ruky. Podpořit nás můžete hned několika způsoby:

Staňte se fanoušky naší stránky.

Zúčastněte se diskuse a přidejte svůj názor či komentář.

Pokud se vám naše příspěvky líbí, sdílejte je s ostatními.

Sledujte nás na Twitteru

Aktuální vyjádření představitelů TOP 09, pozvánky na akce a další zajímavosti ze života TOP 09 můžete sledovat také na Twitteru. Podpořte nás také na této sociální síti jedním z následujících způsobů:

Staňte se followerem a sledujte naše příspěvky.

Retweetujte naše příspěvky.

Reagujte na naše příspěvky.