Společně zrušíme Seznam nesvobody

672 podpisů

Připojit podpis

Prohlašuji, že souhlasím se zpracováním a uchováváním těchto osobních údajů pouze pro potřeby politické strany TOP 09 podle těchto pravidel a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů.

Chci dostávat příležitostné informační e-maily z TOP 09. (Nastavení lze kdykoli změnit.)
Opište Captcha
Žádné z Vašich osobních údajů nezveřejňujeme.
Zobrazujeme pouze celkový počet podpisů.
Společně zrušíme Seznam nesvobody

Současná vláda zřejmě chce, abyste se báli státu. Zákonů, kterými omezuje vaši svobodu, totiž přibývá. TOP 09 omezování svobody zásadně odmítá, a proto sestavila Seznam nesvobody. Podívejte se.

Zjistíte například, že úředník vám může díky vládním novinkám bez soudního povolení vstoupit do vašeho domu či bytu. A pokud řeknete, co se mu nebude líbit? Nově můžete dostat mnohonásobně vyšší pokutu za znevážení úřední osoby.

Body na Seznamu nesvobody šikanují všechny poctivé občany. TOP 09 využije každé příležitosti, aby dosáhla jejich zrušení a zabránila dalšímu rozšiřování Seznamu.

O tom, že problémy umíme řešit i bez omezování svobody, se můžete přesvědčit sami. Pod každým bodem naleznete rozumné řešení TOP 09.

Pokud společně s TOP 09 nesouhlasíte s postupným omezováním svobody, zapojte se. Stačí se přidat k naší petici za zrušení seznamu.

Děkujeme, že jste s námi!

Doporučit e-mailem

Od: *