Nechceme další bič na podnikatele!

15026 podpisů

Připojit podpis

Prohlašuji, že souhlasím se zpracováním a uchováváním těchto osobních údajů pouze pro potřeby politické strany TOP 09 podle těchto pravidel a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů.

Chci dostávat příležitostné informační e-maily z TOP 09. (Nastavení lze kdykoli změnit.)
Opište Captcha
Žádné z Vašich osobních údajů nezveřejňujeme.
Zobrazujeme pouze celkový počet podpisů.
Nechceme další bič na podnikatele!

Elektronická evidence tržeb výrazně ztěžuje život podnikatelům. Rostou jim náklady a povinnosti jen proto, že stát nedokáže vybrat daně. Neexistuje jediná studie, která by potvrzovala, že evidence účtenek má vliv na lepší výběr DPH. Ani v Chorvatsku, které si ministr Babiš bere za vzor, se výběr DPH od roku 2013, kdy zavedlo registrační pokladny, výrazně nezměnil.

EET ne!

TOP 09 nesouhlasí se zaváděním elektronické evidence tržeb. Přečtěte si naše Desatero proč nezavádět elektronickou evidenci tržeb.

Proti dalšímu plýtvání penězi a šikanování podnikatelů se můžete postavit i vy. Třeba tím, že připojíte svůj podpis pod naše Desatero. Nebo si zde pro začátek můžete přečíst, co vše nám zavedením elektronické evidence tržeb hrozí.

Děkujeme za vaši podporu!

TOP 09

Doporučit e-mailem