Zelená dohoda: příležitost pro občany a města

Datum: 27.06.2022 17:30 - 19:00
Místo: třída Karla IV. 493/13, Hradec Králové
Osobnosti: Luděk Niedermayer, Lukáš Řádek
Politický institut TOPAZ ve spolupráci s nadací Hanns-Seidel-Stiftung vás zve na diskusní sérii Zelená dohoda: příležitost pro občany a města, který přináší do čtyř českých měst veřejnou debatu s politiky a odborníky na téma, co Zelená dohoda bude znamenat pro každého z nás, jaké jsou její příležitosti a rizika. Budete se moci otevřeně ptát na věci, které vás zajímají a debatovat s odborníky. V pondělí 27. června 2022 od 17:30 hod. se uskuteční v Artičoku, třída Karla IV. 493/13, Hradec Králové.
Hosté: Luděk Niedermayer, Martin Hausenblas, Lukáš Řádek
Moderátor: Reda Ifrah
Těšíme se na vás.
K této akci zatím neprobíhá diskuse. Přihlašte se a buďte prvním, kdo do diskuse přispěje.