Stav nouze, krizová patření a predikce

zakladatel: Jan Havelka
Stav nouze, krizová patření a predikce

Dobrý den, draz spoluobčané,

to, co nás pronásleduje poslední dobou, je zcela jistě motorem proto, abychom byli schopni vytvořit kvalitní koncepci řešení takovéto situace.

Bude důležité se ponaučit a vytvořit plán pro možný návrat nouzového stavu.. Měli bychom být schopni v případě katastrof reagovat rychleji a jistěji.. Po téměř sto letech k nám přišla katastrofa,která naštěstí nemá natolik fatální dopad, jako válka, ale je to určitě zkouška, která zjišťuje, jak jsme připraveni a čeho všeho jsme schopni.. určitě bychom vždy měli být schopni se nejen adekvátně poprat se symptomy, ale také vyřešit rychlost výroby případných léků,včetně rezerv pro nákup licencí na výrobu a to přesně tak, aby naše společnost v tomto byla zcela soběstačná..

Prosím Vás všechny,mějme ve společných problémech dobrou vůli a žijme rádi a svorně..