Architekt pro TOPku

zakladatel: Jan Němeček
Architekt pro TOPku

Dámy a pánové,  HLEDÁ SE ARCHITEKT.

Pro městskou část Velká Chuchle, která nemá sama o sobě velké finanční prostředky se hledá architekt na konzultaci centra, které by mělo být uprostřed Chuchle.

Toto centrum se historicky řeší již od 2.pol. 19století. Nyní opět vzniká nápad na centrum, jako každých deset let nějaký.

Mým cílem je toho centrum skutečně realizovat a nadnést takový návrh, který bude přijatelný pro všechny.

Přátelé, členové strany TOP09. Nemohu nabídnout žádný obnos, ale věřím, že se mezi Vámi najde někdo, s kým budu moci alespoň rozebrat situaci a vymyslet hrubý návrh toho, co by zde mělo/nemělo být a logické uspořádání. Další pokrok v případě dobrého návrhu po konzultaci s Magistrátem hl.m.Prahy.

Za jakékoliv návrhy a podněty předem děkuji. Nebojte se napsat cokoliv

S úctou k Vaší jedinečnosti

Jan Němeček