LUDĚK NIEDERMAYER

zakladatel: Milan František X. Růžička
LUDĚK  NIEDERMAYER

DOPIS

Vážený pane doktore, jsem dlouholetý harcovník v politice, přičemž stojí za pozornost, že všechny politické strany nebo politická seskupení ve kterých jsem působil zanikla. OF, pravicový blok, ODA. Bohužel jsem nevstoupil do KSČ, nyní by bylo po této politické straně a byl by relativní pokoj. ( Dokud by opět nevznikla nějaká odnož, neboť je v lidské povaze přijímat pokušení). Nyní jsem podporovatelem TOP 09 a protože jsem křesťan, prosazuji na stránkách nejrůznějších skupin své názory. Proč se o všem zmiňuji. V politice je nutná  vzdělanost  jak  profesní, tak i v obecných záležitostech. Máte velkou přednost vzdělanosti ekonoma a sečtělost v ekonomických záležitostech. Vyznáváte filozofii, kterou zastává, bohužel, menší část naší populace. O to by měla být větší angažovanost vůči společnosti. Samozřejmě, že ve volbách do EP si vás dovolím  se svými přáteli podporovat. Ale to je pořád málo. Založte si prosím mj. také svou diskuzní skupinu na stránkách TOP 09. Nastolujte politická témata, opravujte mylné názory. My, podporovatelé se budeme snažit Vaše názory šířit. Váš dr. Milan František X. Růžička