Vývoj pravice v ČR a role konzervativní TOP09

zakladatel: Ondřej Kreidl
Vývoj pravice v ČR a role konzervativní TOP09

Sebedestrukce ODS, trvá již roky a dnes je v poslední fázi. Levice má volný prostor. Jejich negativní komunikační masáž má své výsledky. Z výsledků prezidentských voleb lze usuzovat, že na populismus slyší většina populace. Je tomu opravdu tak? Co na to TOP09?  Postaví se za svoje konzervativní názory a bude tím, čím chtěla vždy být?

Česká politika má šanci se uzdravit a vymýtit porevoluční zvyky „politických zlatokopů“, ale nesmíme z deště pod okap.  Zastrašováním komunisty se příliš zneužívalo a co teď s "morálními ikonami": panem Filipem, Sobotkou, Bártou a mnohými dalšími?

Celá politická scéna je na rozcestí. Vydáme se po té pohodlné cestě s kopce, nebo s tím chceme něco dělat? První co v demagogii skončí, je svoboda myšlení. Z historie víme, že na hodně dlouho!