Nepřeceňujme sociální sítě!

zakladatel: Martin Kamín
Nepřeceňujme sociální sítě!

Vážení, na internetu vyšel článek (spíše ale PR), který vysoce vyzdvihuje úspěchy TOP09 na internetu, konkrétně na sociálních sítích. Obsahově článek nic moc, ale něco nebezpečného na něm vidím už teď, rok před volbami.

Pokud TOP09 chce uspět, musí zapracovat HLAVNĚ na cílové skupině, kterou neumí oslovit právě internetem - a to jsou vesnice, malá města, malí živnostníci na vesnicích, senioři. Má obava vyplývá z výsledků prezidentských voleb, kde KS zvítězil ve velkých městech a MZ na venkově a Moravě a to drtivě. Proto musíme levicově smýšlejícím občanům nabídnout levicová témata.

Nenechme se opít "úspěchy" na internetu a více se zaměřme na cílové skupiny, které internetem neoslovíme.

Navíc, oslovit internetové uživatele se naučí brzy všechny strany, dříve nebo později, nebo si na to někoho prostě najmou.