Start kampaně v Hostivicích ?!

zakladatel: Jan Hoznedr
Start kampaně v Hostivicích ?!
Nerozumím tomu, jaké geniální poselství potencionálním voličům se skrývá v plánu odstartovat kampaň před krajskými volbami ve středočeských Hostivicích, kde, jak už dnes ví celá republika, bydlí Dr. Rath. Na kampaních TOP09 se mi vždycky líbila určitá lehkost a nadsázka, ovšem "akci Hostivice" pokládám za upoceně prvoplánovou.Rád bych věděl, jakou cílovou skupinu voličů, chceme touhle "taškařicí" oslovit ? TOP09 se pyšní úctou ke konservativním hodnotám, ke kterým nepochybně patří i obyčejná slušnost. Měli bychom tedy vědět, že do mrtvol se nekope a na hrobech netančí.Je mi z toho smutno, paní Langšádlová. Jan Hoznedr, TOP09 Hradec Králové