Vaše práva, Vaše budoucnost

zakladatel: Milan Panc
Vaše práva, Vaše budoucnost
Evropská komise připravuje "Zprávu o evropském občanství 2013". Za tímto účelem vytvořila dotazník, který je pro všechny občany EU přístupný od 9. května 2012 na stránkách "ec.europa.eu". Téma je "Vaše práva, Vaše budoucnost". Máme možnost sdělit svoje zkušenosti a představy o fungování Evropské unie. Jsem přesvědčen, že Česká republika, moje vlast, patří do Evropy. Vadí mi šíření dezinformací, jimiž je činnost EU prezentována tak, jako by neměla nic jiného na starosti, než nám škodit. Zatímco o skutečných a důležitých informacích naše média i politici často jen cudně mlčí. Víte o tomto dotazníku? Využili jste svojí možnosti spolupodílet se na vlastní budoucnosti? Naše budoucnost bude taková, jakou si ji uděláme. Proč bychom se měli svého práva stále vzdávat? Dotazník je možno vyplnit do 9. září 2012.