proč už nebudu volit TOP 09

zakladatel: Vladimír Kudelka
kraj: Liberecký
proč už nebudu volit TOP 09
hlavním důvodem nejsou tanečky pana Kalouska, ale skutečnost, že TOP 09 nenaplňuje mé představy konzervativní politiky. To co se děje v rezortech řízených TOP 09 je pro mě zklamáním. I když si TOP 09 udělala z vyrovnaného rozpočtu mantru, po dvou letech jsme se k němu nepřiblížili ani o píď. 100 miliardový schodek je opravdu hodně daleko od vyrovnaného rozpočtu. Plíživé zvyšování daní, opět pod záminkou vyrovnaného rozpočtu, při současném snižování plateb v těch kapitolách státního rozpočtu, kde lze očekávat nejmenší odpor, okamžité ústupky při projevu jakékoliv nevole a hrozbě síly libovolné profesní skupiny ( naposledy zemědělci a zelená nafta ) jsou jenom doprovodnými znaky nekoncepční politiky... začínám řešit koho budu v následujících krajských volbách volit. TOP 09 moji důvěru a trpělivost vyčerpala.