Náklady na obstrukce ČSSD

zakladatel: Milan Panc
kraj: Ústecký
Náklady na obstrukce ČSSD

S obavami sleduji destruktivní přístup k jednání poslanecké sněmovny, který provozují jistí volení zástupci občanů ČR. Vidím, že vyjídání naší budoucnosti po celá léta jim tuze chutnalo, však i současné jejich průtahy půjdou na vrub opět nám, občanům. Provoz budovy - osvětlení, voda, klimatizace, zásobování, obsluha ...o kolik nám to obstrukce ČSSD prodraží? Z naší státní kasy. Tak si říkám, kdyby tyto marně vynaložené prostředky měla raději některá nemocnice, škola, domov důchodců, jimiž právě ČSSD tak často se ohání, ale jejichž hlas chce slyšet jen při volbách.

Děkuji TOP 09 za to, že pracuje a pracuje navzdory všem překážkám. Dává mi to naději, že snad si konečně zasloužíme zodpovědné politiky, pro něž volební program a složený slib je závazkem.

S pozdravem

Panc Milan, Teplice