Skupiny jsou nástrojem pro spojení podporovatelů se společnými zájmy. Zajímá vás určitá oblast politiky TOP 09? Pocházíte ze stejného regionu? Chcete diskutovat společná témata? Staňte se členem příslušné skupiny a můžete začít…

Skupina: Barva strany ve volebních průzkumech

členů: 35

Otázkou je, líbilo by se Vám, kdyby byla použita fialová barva natrvalo všude v průzkumech a grafech, týkajících se strany TOP09?

Odkaz na anketu je zde: https://goo.gl/forms/lQQs7AGJ9V2GDTXh1

Zároveň se můžete po...

Skupina: Ochrana zvířat

členů: 8

Skupina se věnuje problematice vztahu člověka ke zvířatům a postoji TOP 09, který uplatňuje princip respektu a soucitu. Na školách i v občanském vzdělávání navrhujeme výuku základů etiky a ochrany zvířat....

Skupina: ČR a EU

členů: 122

Jaká je podle Vás pozice České republiky v Evropské unii? a jaká by měla být? Čeho by se měla ČR v Evropě snažit dosáhnout a jak? Pište své názory a diskutujte!

přidat se Nejste členem skupiny

Skupina: Komise pro soudnictví a spravedlnost

členů: 577

Problematika české justice, soudů a soudců. Pomozte nám zvyšovat efektivitu systému a řešit stávající problémy českého soudnictví.

Více informací a materiálů hledejte na stránkách věnovaných soudnictví a justici.

Skupina: Důchodová reforma

členů: 796

V této skupině se můžou zapojit do debaty o důchodové reformě všichni, které zajímá naše budoucnost a jistoty po dosažení produktivního věku.

Informace k důchodové politice TOP 09 najdete na tomto odkaze: ...

Skupina: Architekt pro TOPku

členů: 1

Dámy a pánové,  HLEDÁ SE ARCHITEKT.

Pro městskou část Velká Chuchle, která nemá sama o sobě velké finanční prostředky se hledá architekt na konzultaci centra, které by mělo být uprostřed Chuchle.

Toto centrum se...

přidat se Nejste členem skupiny

Skupina: Expertní komise pro občanskou společnost, kulturu a církve

členů: 1031

Zapojte se do diskuse o občanské společnosti, o postavení církví v ČR a o problémech s těmito tématy souvisejících.

Více informací na toto téma najdete na stránkách věnovaných této problematice.

Skupina: Životní prostředí

členů: 726

Jak a kam směřovat vývoj životního prostředí? Jsou současná opatření správná a dostatečná, nebo je třeba dalších (a možná i zcela odlišných) změn? Diskutujte s námi a řekněte nám, co zlepšit.

Více informací a materiálů...