Skupiny jsou nástrojem pro spojení podporovatelů se společnými zájmy. Zajímá vás určitá oblast politiky TOP 09? Pocházíte ze stejného regionu? Chcete diskutovat společná témata? Staňte se členem příslušné skupiny a můžete začít…

Skupina: Komise pro dopravu

členů: 900

Budování nových silničních staveb, rozvoj dálniční sítě, konkurence na železnici a další témata spadající do oblasti dopravy a rozvoje dopravní obslužnosti v ČR.

Více informací a materiálů hledejte na stránkách...

Skupina: Nová strategie

členů: 232

Cílem skupiny je diskutovat varianty možného dalšího směřování strany

Skupina: Sociální integrace

členů: 4

Sociální integrace, nefunkční neziskovky, obchod s chudobou. Je možné se v dnešní době zvednout ze dna na které nás sráží vláda svou neschopností. Proč stále někteří lidé s radostí vymění koblihu za svobodu?

Skupina: Budoucnost TOP09

členů: 3

Pište své názory a nápady na rozvoj strany.

Skupina: Zdravotnictví, Zdravotní péče-kvalita, dostupnost

členů: 4

Vážení spoluobčané, pište do diskuze přispěvky ohledně zdravotní péče, dostupnosti a etc. Děkuji za plodnou dskuzi.

Skupina: Životní prostředí

členů: 809

Jak a kam směřovat vývoj životního prostředí? Jsou současná opatření správná a dostatečná, nebo je třeba dalších (a možná i zcela odlišných) změn? Diskutujte s námi a řekněte nám, co zlepšit.

Více informací a materiálů...

přidat se Nejste členem skupiny

Skupina: Stav nouze, krizová patření a predikce

členů: 5

Dobrý den, draz spoluobčané,

to, co nás pronásleduje poslední dobou, je zcela jistě motorem proto, abychom byli schopni vytvořit kvalitní koncepci řešení takovéto situace.

Bude důležité se ponaučit a vytvořit plán pro...

přidat se Nejste členem skupiny

Skupina: Jsme stranou konzervativní ...

členů: 68
Jsme stranou konzervativní ... tak začínají programová východiska TOP09. Je to ale vidět ve všech iniciativách strany a jejich představitelů?