Skupiny jsou nástrojem pro spojení podporovatelů se společnými zájmy. Zajímá vás určitá oblast politiky TOP 09? Pocházíte ze stejného regionu? Chcete diskutovat společná témata? Staňte se členem příslušné skupiny a můžete začít…

Skupina: Životní prostředí

členů: 774

Jak a kam směřovat vývoj životního prostředí? Jsou současná opatření správná a dostatečná, nebo je třeba dalších (a možná i zcela odlišných) změn? Diskutujte s námi a řekněte nám, co zlepšit.

Více informací a materiálů...

Skupina: Komise pro dopravu

členů: 858

Budování nových silničních staveb, rozvoj dálniční sítě, konkurence na železnici a další témata spadající do oblasti dopravy a rozvoje dopravní obslužnosti v ČR.

Více informací a materiálů hledejte na stránkách...

Skupina: Komise pro energetiku

členů: 581

Jaký je podle vás optimální energetický mix ČR? Měli bychom věnovat více pozornosti jádru, spoléhat na tepelné elektrárny, nebo více rozvíjet energii z obnovitelných zdrojů. A jaké další problémy z oblasti energetiky je...

Skupina: Vzdělání, věda a výzkum

členů: 1111

Nastavení systému školství, financování vědy a podpora výzkumu a jeho následné aplikace do praxe. Jakých dalších změn je v těchto oblastech třeba?

Více informací a materiálů hledejte na stránkách věnovaných ...

Skupina: ČR a EU

členů: 152

Jaká je podle Vás pozice České republiky v Evropské unii? a jaká by měla být? Čeho by se měla ČR v Evropě snažit dosáhnout a jak? Pište své názory a diskutujte!

Skupina: Zdravotnictví, Zdravotní péče-kvalita, dostupnost

členů: 2

Vážení spoluobčané, pište do diskuze přispěvky ohledně zdravotní péče, dostupnosti a etc. Děkuji za plodnou dskuzi.

přidat se Nejste členem skupiny

Skupina: Stav nouze, krizová patření a predikce

členů: 2

Dobrý den, draz spoluobčané,

to, co nás pronásleduje poslední dobou, je zcela jistě motorem proto, abychom byli schopni vytvořit kvalitní koncepci řešení takovéto situace.

Bude důležité se ponaučit a vytvořit plán pro...

přidat se Nejste členem skupiny

Skupina: Jsme stranou konzervativní ...

členů: 66
Jsme stranou konzervativní ... tak začínají programová východiska TOP09. Je to ale vidět ve všech iniciativách strany a jejich představitelů?