seznam chatů

ONLINE CHAT

TOPhovory s MARKÉTOU ADAMOVOU
Markéta Pekarová Adamová

Položte otázku naší poslankyni a nově zvolené místopředsedkyni TOP 09 Markétě Adamové. Otázky pokládejte do 10.3. Rozhovor můžete sledovat 10.3. ŽIVĚ na YouTube.

Chat již proběhl (25.2.2016 od 0:00)

Archiv on-line diskusí
Jan Kavalírek

Vážená paní poslankyně,

od doby svého zvolení místopředsedkyní strany TOP 09 jste velmi aktivní - pořádáte semináře, předkládáte návrhy zákonů, vyjadřujete se do médií. Zejména díky Vaší aktivitě tak začíná být strana TOP 09 stále více viditelná v oblasti rodinné politiky, a Vy tak velmi úspěšně uchopujete téma, které bylo po dlouhou dobu doménou nejen ČSSD, ale zejména KDU - ČSL. Z toho důvodu by mě zajímalo, jak na Váš poslední návrh o spravedlivější mateřské pro ženy s vyššími platy tyto strany reagovaly? Proběhlo nějaké společné jednání v této věci - a pokud ano, převážil zdravý rozum a shoda, že jde o kvalitní návrh, či (z důvodu, že jde o návrh z řad opozice) negativní postoj a možná i obava z Vaší stále úspěšnější aktivity v tradiční oblasti těchto dvou stran?

Předem děkuji za odpověď
Jan Kavalírek

Markéta Pekarová Adamová

Děkuji za Váš dotaz! Ráda Vám na něj odpovím v online rozhovoru, který můžete sledovat živě 10.3. v 10h na YouTube.

Tomáš Augustýn

Vážená paní poslankyně, jsem moc rád, že jste se vrhla do problematiky rodičovských dovolených. Partnerka by ráda na rodičovské částečně pracovala, třeba jednou týdně. Dnes si nejde nárokovat rodičovskou tak, aby muž byl například jeden den v týdnu na rodičovské a žena 4 dny. Myslíte i na tento způsob rozdělení rodičovských povinností?

Odpověď upravena 14.4.2016 v 11:29

Chtěl bych holku jako jsi Ty - inteligentní, krásnou, schopnou a členku TOP09. Kde mám hledat? Děkuji za odpověď <3

Radovan Mičola

Dobrý den. Myslíte si, že TOP 09 by měla dát více prostoru mladým členům vystupovat a být více vidět ? Veřejnost si totiž nejvíce všímá M. Kalouska.
Markéta Pekarová Adamová 15:57

Petr Svoboda

Dobrý den
Jak byste se stavěla k návrhům snížit trestní odpovědnost a na jakou hranici. A byla byste pro volební právo od 15 let aby se vyvážila práva a odpovědnosti.
Markéta Pekarová Adamová 15:57

Milada Vorlová

Když to musí být otázka (chtěla jsem to formulovat původně jinak):
Jak to děláte, že jste tak krásná? Dnes jsem Vás viděla (s propagací těch mateřských přídavků) v TV, tak Vám to slušelo, že jsem honem volala svému muži, ať se na vás jde podívat. Je to příjemné vidět mladou ženu, která má přirozenou krásu a nadto zjevně o sebe dbá. Je to sice nespravedlivé, ale přirozené, že při volbách už starší ročníky nemají šanci.
Samozřejmě jde o Vás chvála i z jiných důvodů. Ale přeji Vám i ten bonus krásy!
Milada Vorlová
Markéta Pekarová Adamová 15:55