seznam chatů

ONLINE CHAT

Otázky na Luďka Niedermayera
Luděk Niedermayer

Položte otázku lídrovi TOP 09 a Starostů ve volbách do Evropského parlamentu. Lídr na Vaše otázky odpoví ve středu 21. května od 9 hodin v online diskuzi. Sledovat ho můžete na adrese
__________________________________________________

Luděk Niedermayer se narodil 13. 3. 1966 v Brně. Po skončení brněnské Masarykovy univerzity (dříve JEP), kde vystudoval Operační výzkum a teorii systémů a pak působil krátce v oblasti výzkumu teorie struktur, nastoupil v roce 1991 do centrální banky.

Dále se zaměřuje na problematiku měnové politiky v centrálních bankách jiných zemí. Po krizi na rozvíjejících se trzích v roce 1997 působil v pracovní skupině, která pracovala na analýze možných změn ve finančním systému. Podílí se na činnosti pracovních skupin MMF a IBRD ohledně správy a makroekonomickém významu
devizových rezerv.

Od října 2008 je ředitelem v oddělení consulting společnosti Deloitte, kde se zaměřuje na oblast finančního průmyslu ve středoevropském regionu.

Chat již proběhl (7.5.2014 od 9:50)

Archiv on-line diskusí
Jaroslav Poláček

Jak vidíte přijetí eura v souvislosti s růstem naší ekonomiky, kde se dle některých předpokládá, že přijetím eura se zvyšuje potenciál růstu ekonomiky o 1,5%.
Luděk Niedermayer 9:56

Luděk Niedermayer

Děkuji za otázku. Rád Vám na ni odpovím ve středu 21. května od 9 hodin v online debatě, která bude vysílána na YouTube.

Odpověď upravena 13.5.2014 v 14:52